download.png

Pia Saarikettu

Helsinki, Finland
+358 50 5365 879
pia.saarikettu@gmail.com

 

Heippa, olen Pia. Olen helsinkiläinen valokuvaaja. 

Kuvaan erityisen mielelläni perhetapahtumia kuten häitä, ristiäisiä, vauvoja ja lapsia, perhepotretteja sekä lemmikkejä. Haluan luoda ihania, ainutkertaisia ja unohtumattomia muistoja matkasi varrelta. Minua kiinnostaa myös kauneus, muoti, tapahtumat ja ruoka kuvieni kohteina. 

Inspiroidun kuvista, jotka kertovat tarinaa ja joissa on tunnetta sekä herkkyyttä. Saan inspiraatiota matkoilta, uusista kokemuksista, värimaailmoista, luonnosta kuin myös tapaamalla uusia ihmisiä. 

Valokuvaamisen ohella teen myös kuvausassistentin hommia. Minulla on useamman vuoden kokemus mainosvalovatuotannoista ja assaroinnista.

Ole rohkeasti yhteydessä, kun tarvitset valokuvausta tai kuvausassistenttia!  

----- 

Hi, my name is Pia. I'm a Helsinki-based freelance photographer.

I am passionate about to capture wonderful, unique and unforgettable moments in your life. I photograph weddings, babies and children, family occasions, portraits and pets just to mention few. I also enjoy photographing beauty, fashion, events and food. 

In addition to photography I can be booked as a Camera and Studio Assistant too. I have several years' experience of assisting advertising photographers.

Please don't hesitate to contact me for photography or assisting assignments!